Hvilket dekk og hvor får du beste pris ?

Vi anbefaler at man begynner med å lese en eller flere dekktester, og husk at det ikke alltid er testvinneren som er det rette dekket for deg. Kjører du veldig mye på våt veibane, er du veldig opptatt av komfort og lydnivå så er kanskje dekket som kommer på andre eller tredje plass det beste valget. Det er også stor forskjell utfra dimensjoner og om du har en vanlig personbil eller en SUV. Om du skal kjøpe vinterdekk, ja så må du i tillegg avklare om du skal ha dekk med eller uten pigg.

Når du har bestemt deg for hvilket dekk du skal ha er ofte neste tanke; hvor får jeg dette til beste pris? Svaret på det kommer an på flere ting, skal du skifte dekkene selv, trenger du også nye felger? Når du har tatt avgjørelsen på dette, så kan du begynne å se hvor du får best pris.

Det er velig stor konkurranse på dekk, men om du f.eks skal ha komplette hjul (altså både dekk og feler) og skal bytte dem selv, ja så kan ofte det billigste være å bestille dem på nett og få dem levert «på døren». Husk også at å få lagt dekkene på felg kommer i tillegg til prisen på selve dekket, på lik linje med at de fleste tar et tillegg for å sette dekkene på bilen.

Her er tre gode alternativer om du skal bestille på nett (uavhengig om du skal legge om selv eller på verksted): Skruvat, Byttdekk og Tirendo.